nieuws

NN ook op borst Jong Oranje

Archief

Nationale-Nederlanden hoopt komende zomer mee te kunnen liften op successen van Jong Oranje, dat dan in eigen land het Europees Kampioenschap voetbal voor spelers tot 21 jaar speelt.

NN heeft met de KNVB een tweejarig contract getekend, enerzijds voor de (shirt)sponsoring van Jong Oranje en anderzijds om als hoofdsponsor van het toernooi te kunnen optreden. De ‘oranje’ verzekeraar hoopt met het EK Voetbal onder 21 van 10 t/m 23 juni 2007 goed invulling te kunnen geven aan zijn relatiemarketing. Dit jaar won Jong Oranje dat toernooi in Portugal. Het komende EK kan plaatsing voor de Olympische Spelen opleveren.
NN is al sinds 1988 sponsor van de voetbalbond en sinds 1992 shirtsponsor van het echte Oranje.
NN), Henk Kesler (directeur KNVB) en Willem van Es (directeur sponsoring NN).

Reageer op dit artikel