nieuws

NN nu volledig eigenaar van Westra Hoekzema

Archief

ING Assurantiekantoren heeft alle aandelen overgenomen van Westra Hoekzema Adviesgroep. De intermediaire tak van Nationale-Nederlanden bezat in dit in Zeist gevestigde kantoor al jaren een meerderheidsbelang.

Minderheidsaandeelhouder Karel de Wit is per 1 januari vervroegd met pensioen gegaan. Hij heeft de leiding over het 24 medewerkers tellende kantoor overgedragen aan adjunct-directeur Frank van de Klashorst.
Westra Hoekzema zegt zich te richten op verzekeringsoplossingen voor het mkb, de dga en de particuliere markt in het hogere segment. “De kennis en ervaring sluiten volledig aan bij de strategie van ING Assurantiekantoren Nederland”, zo heet het. Het kantoor blijft onder eigen naam actief vanuit Zeist en wordt niet toegevoegd aan MidStaete, het intermediaire NN-cluster in de regio Utrecht. Westra Hoekzema is goed voor een jaaromzet van zo’n _ 2,5 mln.

Reageer op dit artikel