nieuws

NN lanceert startershypotheek

Archief

Na Falcon onlangs heeft ook Nationale-Nederlanden een hypotheek voor starters geïntroduceerd. De woonlastenpolis en de premie voor de vermogensopbouw kunnen (deels) worden meegefinancierd.

Bij de Startershypotheek kan tot 133% van de executiewaarde worden geleend. Binnen die limiet kan maximaal 5% van de executiewaarde worden meegefinancierd als koopsom van een maandlasten-aov. Maximaal 100% van de executiewaarde kan aflossingsvrij worden gesloten. Voor de opbouw van het resterende leningdeel wordt gespaard via een eenmalige of periodieke storting in een depot. Die kan tot maximaal 5% van de executiewaarde eveneens worden meegefinancierd.
Voor deze hypotheek komen starters in aanmerking die hun eerste huis gaan kopen, niet ouder zijn dan 35 jaar, een vast dienstverband hebben, minimaal een MBO-opleiding hebben gevolgd en niet langer dan acht jaar geleden zijn afgestudeerd. Om de introductie kracht bij te zetten, geldt deze maand 0,2% introductiekorting.
Rond het nieuwe product is een omvangrijke campagne opgezet, die onder meer bestaat uit een aparte StartersCorner op woningsite www.funda.nl. Verder worden radiocommercials, dagbladadvertenties en boomerang-kaarten ingezet. De vijf klanten die de origineelste woonwens hebben, krijgen _ 15.000 voor het realiseren ervan.

Reageer op dit artikel