nieuws

NN komt met WGA-Eigen Beheer Daggeldverzekering

Archief

Nationale-Nederlanden introduceert de WGA-Eigen Beheer Daggeldverzekering (WGA-EBD). De verzekering is aan te vragen via het extranet van NN.

“De WGA-EBD verzekering voldoet aan alle nieuwe wettelijke eisen en is eenvoudig aan te vragen via Mijn.NN.nl”, meldt NN. De verzekeraar speelt hiermee in op het feit dat per 1 januari alle werkgevers eigenrisicodrager voor de WGA kunnen worden. NN biedt bestaande WAO/WGA Eigenbeheer Daggeld relaties tegen een gelijke premie een 10-jaars WGA-EBD-dekking.
“Onze relaties kunnen rekenen op uitgebreide en deskundige re-integratieondersteuning”, zegt NN. Verder vallen alle ziektegevallen die zijn ontstaan vanaf 1 juli 2006 en leiden tot een WGA-uitkering onder de dekking. Voor bedrijven die voor 1 oktober beslissen, garandeert NN premiestabiliteit voor drie jaar na het sluiten van de polis. “Alleen bij een wijziging van de landelijke cijfers over de WIA-instroom, die het UWV heeft gehanteerd voor de vaststelling van de WGA-premie, passen wij in dezelfde mate het premiepercentage aan”, aldus NN.
De WGA-EBD is naast de onlangs geïntroduceerde Ziekengeldverzekering, het tweede inkomensproduct van NN dat via Mijn.NN.nl wordt aangeboden.

Reageer op dit artikel