nieuws

NN komt met cd-rom over euro

Archief

‘Ons geld van florijn tot euro’. Onder deze titel heeft Nationale-Nederlanden onder meer een cd-rom uitgebracht voor het assurantie-intermediair.

De cd-rom toont op speelse wijze de geschiedenis van het Nederlandse geld, de ontwikkelingen rond de euro en de gevolgen van de introductie van deze nieuwe Europese munt voor de markt. De cd-rom bevat onder meer videofragmenten uit interviews met ontwerpers van het Nederlands geld, president Noud Wellink van De Nederlandsche Bank en europarlementariër Alman Metten. Een rubriek met de meest gestelde vragen en antwoorden over de euro ontbreekt eveneens niet.
Gelijktijdig hebben tussenpersonen nieuw materiaal over de euro ontvangen. Dit (werk)materiaal bevat onder meer een omrekenkaart, de brochure ‘Het wat en waarom van de euro’ en de bijsluiter ‘De euro is een feit’, die aan klanten kunnen worden uitgereikt.

Reageer op dit artikel