nieuws

NN introduceert nieuwe ziekengeldverzekering

Archief

Nationale-Nederlanden komt met een nieuwe ziekengeldverzekering die specifiek op de MKB-ondernemer is afgestemd. De aanvraag en verwerking van deze verzekering verloopt via het extranet van NN.

De nieuwe ziekengeldverzekering van NN biedt een modulaire opbouw en kan onder meer gecombineerd worden met diverse arbo-pakketten, een Collectieve Zorgverzekering of een WGA Eigen Beheerverzekering. “Bovendien worden kosteloos extra dekkingen voor verhaalsrechtsbijstand en een uitkering ter compensatie voor re-integratiekosten geboden”, aldus NN. Verder kunnen de ziekengeldrelaties van NN kosteloos het re-integratiebedrijf Keerpunt inschakelen voor hulp bij re-integratievraagstukken.
De mailing waarmee de nieuwe ziekengeldverzekering onder de aandacht wordt gebracht van het intermediair, is verpakt in een soort ‘soepzakje’ en wordt aangeprijsd met de slogan: “Instant Verkoop Ziekengeld. Klaar terwijl u klikt.” NN licht toe: “De aanvraag en verwerking van deze verzekering verloopt eenvoudig en snel via Mijn.NN.nl, het extranet van Nationale-Nederlanden. Er wordt direct een premie, offerte of polis afgegeven.”

Reageer op dit artikel