nieuws

NN informeert verzekerden over gevolgen belastingstelsel

Archief

Nationale-Nederlanden gaat haar klanten voorlichten over de (mogelijke) gevolgen van het nieuwe fiscale regime voor hun levenpolissen.

In de informatiebrochure Wet inkomstenbelasting 2001 worden de fiscale gevolgen voor onder meer leven- en spaarpolissen, waaronder kapitaal- en lijfrenteverzekeringen op een rijtje gezet. Ook leenproducten, waaronder hypotheken, komen daarin aan de orde.
De brochure wordt in een oplage van 800.000 wordt verspreid. Voor meer informatie wordt verwezen naar de assurantietussenpersoon, die de gevolgen voor lopende polissen in kaart kan brengen voor de klant en een totaaladvies kan uitbrengen. NN ondersteunt het intermediair daarin met onder meer de softwareprogramma’s Boxverkenning 2001 en Lijfrenteverkenning 2001.

Reageer op dit artikel