nieuws

NN haalt Oranje Lening weer uit de kast

Archief

Nationale-Nederlanden biedt opnieuw de Oranje Lening aan met name supporters van het Nederlands elftal tijdens de resterende kwalificatiewedstrijden.

Tijdens het Europees Kampioenschap vorige zomer introduceerde NN deze Oranje-versie van het Flex-Krediet, een doorlopend krediet waarvan de aflossing wordt geregeld via een levensverzekering. Het minimum leenbedrag is f 25.000.
Voor elke kwalificatiewedstrijd die het Nederlands elftal wint, krijgt de kredietnemer 3% van de over dit jaar betaalde rente in januari 1998 retour. Een gelijkspel levert 1% op.
Het nationale elftal speelt dit jaar nog vijf kwalificatiewedstrijden, zodat het voordeel kan oplopen tot 15%. Als Oranje zich plaatst voor het eindtoernooi in Frankrijk, doet NN er nog een schepje bovenop. De kredietnemer ontvangt dan in januari 1999 nog eens 5% van de in 1998 betaalde rente terug. Het voordeel is gemaximeerd tot f 1.000. De nieuwe actie loopt tot 29 maart, wanneer Nederland tegen San Marino speelt.
Volgens NN was de actie tijdens het EK vorig jaar, die ondersteund werd met reclamespotjes op de radio, een groot succes. Niet alleen klanten, zo meldt de verzekeraar, maar ook tussenpersonen waren enthousiast, vooral door de commerciële mogelijkheden. Veel kantoren plaatsten advertenties in regionale kranten. Er werden toen ruim tweehonderd Oranje Leningen aan de man gebracht. Overigens kon het voordeel toen oplopen tot 50% korting op de rente.
Ook dit keer biedt NN het intermediair een Oranje-advertentie. Verder zijn er posters beschikbaar. De Internet-site van NN haakt eveneens in op de Oranje Lening.
Scoren met Oranje?

Reageer op dit artikel