nieuws

NN gaat ‘landelijk’ met Combinance

Archief

Nationale-Nederlanden gaat het financiële concept Combinance in september landelijk introduceren. De ING-dochter lanceerde het concept eind vorig jaar op proef bij een selecte groep van 27 intermediairs in de Randstad.

Het pakket biedt een combinatie van verzekerings- en bancaire producten en richt zich op vermogensvorming op korte en lange termijn. Naar aanleiding van de proefperiode heeft NN besloten Combinance in september landelijk beschikbaar te stellen voor het intermediair. Een groep van 200 tussenpersonen start daartoe in mei met een opleiding die zal duren tot september.
Overigens kunnen alle tussenpersonen van NN zich aanmelden voor de opleiding. “Maar niet iedereen zal dat doen. Adviseurs die geen affiniteit hebben met beleggen, zullen minder geïnteresseerd zijn”, aldus een NN-woordvoerder, die niet wilde zeggen hoeveel klanten inmiddels een Combinance-pakket hebben gesloten.

Reageer op dit artikel