nieuws

NN-captive BWH neemt assurantiekantoor over

Archief

BWH Financiële Diensten in Maasdijk, onderdeel van Nationale-Nederlanden, heeft Rijnpoort en Meijer Assurantie Adviseurs in Kwintsheul overgenomen.

De overname van het assurantiekantoor (twee medewerkers) is met terugwerkende kracht tot 1 januari van dit jaar geëffectueerd, laat directeur Simon Wever weten. Naast de assurantieportefeuille gaan er twee medewerkers, onder wie de voormalige directeur/eigenaar Ernst Meijer, mee over naar BWH.
Volgens Wever bestaat de assurantieportefeuille uit ongeveer 1.400 relaties, hoofdzakelijk particulieren, die gezamenlijk 3.900 posten hebben gesloten. “De portefeuille wordt in de loop van dit jaar geïntegreerd in die van BWH. De vestiging in Kwintsheul wordt afgestoten”, aldus Wever.
(45 werknemers) geïnteresseerd in nieuwe acquisities. “We zijn er niet naar op zoek, maar als er één voorbij komt, dan laten we hem zeker niet schieten.”

Reageer op dit artikel