nieuws

NN breidt Connect uit met zorg en beleggingen

Archief

In de nieuwe versie (3.0) van Connect, het softwareprogramma van Nationale-Nederlanden voor bedrijfsrelaties, is het mogelijk om ook collectieve beleggings- en zorgverzekeringen te administreren.

Het programma bevatte al de mogelijkheid om pensioen-, aov-, WAO-hiaat- en ANW-hiaatverzekeringen te administreren. Voor verzekeringsadviseurs is het programma een instrument om de werkgever als totaalklant voor employee-benefits te benaderen.
Met behulp van Connect is het niet langer nodig om veranderingen in werknemersgegevens (salaris, huwelijk, ontslag) per polis in te voeren. Nadat de wijziging éénmaal is ingevoerd, zoekt het programma automatisch uit in welke polissen de verandering moet woden doorgevoerd. De geactualiseerde bestanden kunnen vervolgens op eenvoudige wijze elektronisch naar NN gezonden worden.

Reageer op dit artikel