nieuws

NN biedt nu alle ondernemers de aov-starterskorting

Archief

Bij Nationale-Nederlanden kunnen alle ondernemers die voor 1 januari 2007 een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) sluiten, profiteren van de starterskorting.

NN geeft normaal gesproken alleen startende ondernemers een starterskorting bij het sluiten van een aov. Tot 1 januari kunnen nu alle ondernemers van deze korting profiteren als ze een Volledige-Aov of Keuze-Aov van NN sluiten. De korting bedraagt 20% over de eerstejaarspremie, 15% in het tweede verzekeringsjaar, 10% in het derde jaar en 5% in het vierde jaar. Indien bij de aanvraag van een aov met een vijfjarig contract gebruik wordt gemaakt van een elektronische gezondheidsverklaring, ontvangt de ondernemer nog eens _ 500 retour van NN.

Reageer op dit artikel