nieuws

NMS Spaarbank wordt Regio Bank

Archief

De NMS Spaarbank, onderdeel van de ING Groep, heet met ingang van november van dit jaar Regio Bank. Met de nieuwe naam wil de bank voorkomen dat de consument haar uitsluitend met sparen en middenstanders associeert.

Directeur F.H. van Etten in de ING Nieuws Krant: “Behalve spaarproducten biedt de NMS ook kredieten, hypotheken en beleggingsfondsen voor de particulier. Daarnaast werd de afkorting NMS in verband gebracht met de middenstand, een doelgroep waar de NMS zich niet op richt. Redenen genoeg dus om tot een wijziging van die naam te besluiten.”
Met de nieuwe naam wordt de werkwijze van de bank benadrukt, waarbij ruim 500 met NMS samenwerkende agenten het contact met de klanten onderhouden. Deze agenten zijn voornamelijk regionaal aktief.
Het nieuwe logo verwijst zowel naar de eigen naam -Nederland is in regio’s opgedeeld- als naar het logo van ING.
Het nieuwe logo van de bank

Reageer op dit artikel