nieuws

NMa akkoord met monsterfusie tussen Meeùs en Kamerbeek

Archief

De Nederlandse Mededingingsautoriteit heeft geen bezwaar tegen de op handen zijnde fusie tussen Meeùs en Kamerbeek tot één van ’s lands grootste intermediairsbedrijven: de Kamerbeek Meeùs Groep (KMG), waarvan Aegon meerderheidsaandeelhouder is.

Naar verluidt bestaan er bij KMG al vergevorderde plannen om ook de overige Aegon-captives (waaronder Kentron Groep, Crab Noomen, Van Calcar en TSA) zo spoedig mogelijk in de groep onder te brengen. De gedachte zou zijn om de ruim tweeduizend KMG-medewerkers op te delen in units van vier tot vijfhonderd werknemers, ieder met een eigen specifieke doelgroep.
KMG-topman Johan Boertjes, die enkele weken terug aangaf dat de integratie van de overige Aegon-intermediairs in KMG voorlopig nog niet aan de orde is, wil niet reageren op de berichten. “Er zijn diverse plannen in de maak, maar daar kan ik u op dit moment nog niets over vertellen. Probeer het over een jaartje nog eens”, aldus Boertjes.

Reageer op dit artikel