nieuws

Nivre meet integriteit personenschadebureaus

Archief

Het Nivre, de overkoepelende organisatie van registerexperts, wil dat aangesloten personenschadebureaus er letterlijk voor tekenen dat zij niet betalen voor letselschadedossiers

In feite is betaling of een andere wederprestatie al verboden in de gedragsregels van het Nivre, maar het branchebestuur van de sectie Personenschade is er niet helemaal gerust op, dat deze door iedereen worden nageleefd. Verwezen wordt onder meer naar een recente uitzending van het tv-programma Zembla. “De integriteit van het expertisevak komt daardoor in het geding”, aldus Rini Withagen, voorzitter van het branchebestuur Personenschade van het Nivre. Een dezer dagen ontvangen de leden een brief met antwoordformulier waarin expliciet naar genoemde praktijk wordt gevraagd.    

Reageer op dit artikel