nieuws

Nieuws AM voortaan ook per telefoon

Archief

AssurantieMagazine introduceert per 1 mei een service waardoor het verzekeringsnieuws dagelijks via de mobiele telefoon kan worden beluisterd. AM is daartoe een samenwerking aangegaan met Niuz.

De telefonische nieuwsdienst (0900-0121) richt zich op mensen die op ieder moment de ontwikkelingen in de verzekeringswereld willen volgen. De nieuwsdienst is spraakgestuurd: actuele berichten kunnen door het noemen van een trefwoord worden geselecteerd en vervolgens beluisterd. Met ‘Mijn Niuz’ kan een eigen nieuwsbulletin worden samengesteld. Bovendien kan dan tevens gebruik worden gemaakt een gratis sms-service bij ‘breaking news‘.
Het bellen van de nieuwsdienst kost € 0,55 per minuut. De telefoonkosten worden verrekend per seconde en periodiek door de telecomleverancier in rekening gebracht. Meer informatie is te vinden via  www.niuz.nl.

Reageer op dit artikel