nieuws

Nieuwjaarswens RVS op 9.000 abri’s

Archief

In de periode van 27 december tot en met 7 januari zal verzekeraar RVS op alle 9

000 abri’s in ons land te zien zijn met zijn ‘wensencampagne’. Er is één centraal thema, maar er zijn in totaal veertien verschillende posters gemaakt van Nederlanders die – met een kaars in de hand – een wens uitspreken. De diverse posters worden evenredig verdeeld over de abri’s. Verder gaan er op 30 en 31 december voor RVS promotieteams op stap. Zij zullen op ongeveer twintig plaatsen een kaart met zes foto’s van de abriposters plus een kaars uitreiken. Er worden in totaal ongeveer 45.000 kaarsen uitgedeeld. RVS werkte deze maand ook mee aan RTL FM Kerstwens-actie, waarin gedurende drie weken hartenwensen van luisteraars werden vervuld.

Reageer op dit artikel