nieuws

Nieuwelingen slaan hun slag op de Assurantie Golfdag

Archief

In Groesbeek werd vorige week vrijdag de 17e Assurantie Golfdag in successie gehouden

Zestig deelnemers sloegen zich door de tropische omstandigheden heen. Winnaar, met de aansprekende score van 40 punten, werd het gelegenheidsduo G.J. van der Waal (Praevenio) en J.J. van Keulen (NOG), beiden debutant op dit evenement. Op de tweede plaats eindigden J. Rijnders (van het gelijknamige kantoor in Velsen-Zuid) en W.S. Roes (assurantiekantoor Peters in Zutphen) en derde werden H.D.A.W. Schnitger (HDS International) en C.W. Verloop (Toplis & Harding). De ‘longest drive’ werd geproduceerd door mevr. C.J. Geleijnse (Bloemers Nassau Groep) en de ‘neary’ door L. Kooij (Bouterse Adviesgroep). Voorts is vastgelegd, dat de Assurantie Golfdag de komende drie jaar eveneens zal worden gehouden op het ‘Rijk van Nijmegen’ en steeds op de eerste vrijdag in juni.

Reageer op dit artikel