nieuws

Nieuwe woonpolissen onder label Delta Lloyd Xclusief

Archief

Delta Lloyd presenteert volgende week vier woonproducten aan het intermediair onder het label Xclusief Woonverzekering.

Voor het zogenaamde topsegment in de markt heeft Delta Lloyd een viertal woonproducten ontwikkeld onder de noemer Xclusief Woonverzekering: inboedel, kostbaarheden, woonhuis en aansprakelijkheid.
Eerder dit jaar introduceerde Delta Lloyd onder het Xclusief-label al een pleziervaartuig- en een autoverzekering voor het topsegment. Het label zou assurantieadviseurs goede cross-sell-mogelijkheden moeten bieden, aldus Delta Lloyd.
Bij de Xclusief Inboedelverzekering kan de waarde van de inboedel gebaseerd worden op volledige taxatie, maar ook op taxatie voor alleen de bijzondere en kostbare zaken, aangevuld met een vast bedrag voor de overige inboedel. Kantoor- en praktijkinventaris zijn standaard meeverzekerd tot _ 25.000 per gebeurtenis.
In de Xclusief Woonhuisverzekering zijn tennisbanen, zwembaden, jacuzzi’s en gefundeerde beeldhouwwerken standaard meeverzekerd. Honoraria van architecten en kosten van tuinaanleg zijn meeverzekerd tot 15% van de premiegrondslag.
In de Xclusief Aansprakelijkheidsverzekering is het verzekerd bedrag verhoogd naar _ 2,5 mln en valt aansprakelijkheid voor huispersoneel ook onder de dekking.

Reageer op dit artikel