nieuws

Nieuwe woonhuis- en inboedelverzekeringen van Klaverblad

Archief

Klaverblad Verzekeringen introduceert vier nieuwe producten ter vervanging van de huidige extra uitgebreide woonhuis- en inboedelverzekeringen.

De Royaal woonhuisverzekering en Royaal inboedelverzekering bieden de meest uitgebreide dekking. Ook schade door een plotselinge en onverwachte gebeurtenis die door een verzekerde zelf wordt veroorzaakt, is gedekt.
De premie voor de Royaal woonhuisverzekering is ongewijzigd gebleven ten opzichte van de oude extra uitgebreide woonhuisverzekering van Klaverblad, terwijl de premie voor de Royaal inboedelverzekering 10% lager is dan die voor de oude extra uitgebreide inboedelverzekering.
Budget
Voor wie niet elke kleinigheid gedekt wil hebben, heeft Klaverblad de voordeligere Budget woonhuisverzekering en de Budget inboedelverzekering ontwikkeld. Er is in deze producten geen dekking voor alle van buiten komende onheilen. De meest voorkomende en essentiële risico’s, zoals brand/schroei, storm, inbraak/diefstal, neerslag en de meeste andere waterschades, zijn wel verzekerd. Bovendien gelden er bij de Budget inboedelverzekering beperkte maximaal verzekerde bedragen voor elektronische apparatuur, geld, sieraden, verzamelingen en andere kostbare voorwerpen.
De premie voor de Budget woonhuisverzekering is ongeveer 10% lager dan de premie voor de Royaal woonhuisverzekering. Voor de Budget inboedelverzekering is de premie 20% lager dan voor de Royaal inboedelverzekering.
Voor al deze verzekeringen biedt Klaverblad een garantie tegen onderverzekering na het invullen van een waardemeter.

Reageer op dit artikel