nieuws

Nieuwe WGA-actie van NN Wie vóór 1 juni een WGA-hiaatverzekering

Archief

sluit bij Nationale-Nederlanden, betaalt vanaf 1 mei premie, maar heeft met terugwerkende kracht dekking vanaf 1 januari 2006

De verzekeraar speelt hiermee in op het succes van zijn vorige actie, waarbij bedrijven tot 1 april gratis inloopdekking kregen bij het sluiten van een WGA-hiaatverzekering. NN doet geen mededeling over het aantal gesloten polissen, maar wijst voor het succes van de actie op de uitkomst van de Zorg- en InkomensverzekeringsMonitor van het adviesbureau MarketConcern. Uit dit jaarlijkse onderzoek onder 1.650 werkgevers komt NN als de favoriete WIA-hiaatverzekeraar naar voren. Met de nieuwe actie wil NN het intermediair opnieuw de mogelijkheid geven hun klanten een scherp aanbod te doen. De WGA-Hiaat verzekering van NN vult de WGA-vervolguitkering – die is gebaseerd op het minimumloon – aan tot een uitkering gebaseerd op het eigen loon.

Reageer op dit artikel