nieuws

Nieuwe werkmaatschappij Hoeijmans

Archief

Hoeijmans Groep heeft per 1 augustus de activiteiten in de vakgebieden Brand en Techniek samengevoegd binnen de nieuwe werkmaatschappij Hoeijmans Expertise.

De activiteiten binnen de genoemde vakgebieden worden verricht vanuit de kantoren Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam en Stein.
De dagelijkse leiding is in handen van Twan Hoeijmans, René Hustinx en Hans Kolthof. Margret Verhappen is verantwoordelijk voor de directionele ondersteuning van de backoffice-activiteiten. Fred IJspaard, financial controller, completeert de directie. Jan Boeser blijft als vestigingsmanager werkzaam op het kantoor Rotterdam (Capelle aan den IJssel). Walther Hoeijmans richt zich naast zijn werkzaamheden als expert op activiteiten binnen de Hoeijmans Groep.

Reageer op dit artikel