nieuws

Nieuwe verzuimpolis De Amersfoortse

Archief

De Amersfoortse introduceert de Verzuimverzekering Optimaal

Deze polis wordt gekenmerkt door het gegeven dat de regie van het verzuimproces volledig bij De Amersfoortse ligt. Al vanaf de eerste verzuimdag – dus eerder dan op de wettelijk verplichte momenten –wordt het verzuim effectief aangepakt. “Deze pro-actieve werkwijze bevordert en versnelt herstel en reïntegratie”, aldus de Fortis-dochter. Met deze polis regelt een werkgever in één keer de financiële gevolgen van verzuim, de verzuimaanpak en de arbodienstverlening. Daarnaast ondersteunt De Amersfoortse de werkgever bij zijn wettelijke verplichtingen, enerzijds door overzicht te bieden (één premie en één nota), anderzijds door een persoonlijke benadering (alles gaat via één loket met één vaste contactpersoon).

Reageer op dit artikel