nieuws

Nieuwe verzekeraar Veherex lijft schadeportefeuille Loyalis in

Archief

Veherex, de nieuwe schadeverzekeraar van het Spoorwegpensioenfonds, heeft de schadeportefeuille van Loyalis Schade (ABP) overgenomen.

Het betreft schadeverzekeringen in de branches ziekte, ongevallen, borgtocht en krediet. De overdracht heeft uitsluitend betrekking op polissen die dit jaar tot stand zijn gekomen onder de noemer: ERD WGA NS Groep Bedrijven, cao WIA Verzekering NS Groep Bedrijven, cao WIA Verzekering ProRail, cao WIA Verzekering SPF Beheer en cao WIA Verzekering DeltaRail, alle behorend tot de NS Sociale Eenheid. Het betreft ook de WIA Aanvullingsverzekering RIS Bedrijven, waarbij de polissen op naam per bedrijf worden uitgegeven.
Reden voor de overdracht is dat Loyalis als volmachtgever heeft gefungeerd voor Veherex. “Verder zijn we behulpzaam geweest hij het oprichten van de schadeverzekeraar Veherex. In de loop van dit jaar hebben wij producten gevoerd voor Veherex en die dragen we nu weer met terugwerkende kracht over”, aldus een Loyalis-woordvoerder.
Volgens Veherex gaat het om een gering aantal polissen, maar met een behoorlijk premievolume.

Reageer op dit artikel