nieuws

Nieuwe versie pc-pakket bromfietsverzekeringen

Archief

Maxima Adviesgroep heeft een nieuwe versie op de markt gebracht van het softwarepakket voor bromfietsverzekeringen. Nieuw in het pakket PC-Brom96 is de mogelijkheid van (voor)prolongatie.

Volgens Maxima (40 kantoren) is het softwarepakket gebruikersvriendelijk. Naast premievergelijking (tot 5 maatschappijen op 1 scherm) bestaat de mogelijkheid tot het zelf opmaken van het ‘verzekeringsbewijs’ (polis) en het doorvoeren van diverse mutaties (o.m. bij verkoop bromfiets) per prolongatiedatum. Van het Pc-Brompakket95 zijn 50 tot 60 pakketen verkocht aan tussenpersonen, aldus een woordvoerder van Maxima.
Nieuw in het softwarepakket is de mogelijkheid van (voor)prolongatie, zegt Maxima. Daartoe worden voor bestaande cliënten ook premievergelijkingen gemaakt die geëxporteerd kunnen worden naar een WP-bestand. Zo kunnen cliënten simpel een mailing of accept-giro worden toegestuurd.
In de toekomst komt er een koppeling met diverse assurantieprogramma’s. Samen met het systeemhuis ASN wordt momenteel gewerkt aan een brug met het Assis 2000-pakket.
Primaire maatschappijen van tussenpersonen kunnen in het softwarepakket worden opgenomen. Het PC-Brom96-pakket kost f255, ex btw. Meer informatie: tel. 0183 – 66.06.81.

Reageer op dit artikel