nieuws

Nieuwe vacaturebank voor de bedrijfstak

Archief

De bedrijfstak heeft er een nieuwe vacaturebank op Internet bij: Jobsite (www.jobsite.nl), een initiatief van de Akkermans & Partners Groep uit Tilburg.

De site, die sinds kort in de lucht is, bestaat uit twee delen. Eén voor de banenzoeker en één voor de vacatureplaatser. Er kan specifiek gezocht worden naar een functie bij een verzekeraar Leven, verzekeraar Schade, zorgverzekeraar of een assurantiekantoor. Bij andere vacaturesites moet de banenzoeker vaak onder het kopje ‘zakelijke dienstverlening/financiële dienstverlening’ zoeken.
Truc
Opmerkelijk is dat Jobsite zich bedient van de truc met ‘magneetwoorden’ op de homepage. De namen van onder andere Jobnews, Intermediair, Clickwork, Carp, Monsterboard en Banennet staan in de ‘broncode’, dus niet zichtbaar voor doorsnee bezoekers. Via deze weg worden genoemde vacaturesites gekoppeld aan de webpagina’s van Jobsite. Nog niet zolang geleden werd de vacaturesite van ‘Monsterboard’ in een kort geding veroordeeld wegens een vergelijkbaar gebruik van de naam van concurrent ‘Intermediair’. Jean-Paul Venmans die de marketing van de site verzorgt en met zijn bedrijf Venmans Consult tevens deel uitmaakt van de Akkermans-groep, wil hierop geen commentaar geven.

Reageer op dit artikel