nieuws

Nieuwe tariefstructuur hypotheken bij Interbank

Archief

Interbank voert een nieuwe tariefstructuur voor haar Eigen Huis Krediet, een eerste of tweede hypotheek op woningen.

De ABN Amro-dochterbank heeft het hypotheektarief losgekoppeld van de hoogte van de lening. Bepalend is de excutiewaarde-categorie en het feit of er tot zekerheid een levensverzekering van Interbank is meeverbonden.
Een levensverzekering is verplicht bij financieringen boven de 75% van de executiewaarde van het woonhuis.
De rente voor leningen tot 75% van de executiewaarde bedraagt nominaal 4,4% per jaar met een meeverbonden levenpolis. Zonder afdekking met een levenpolis geldt een rente-opslag van 0,2% per jaar. De nominale rente voor leningen tot 125% van de executiewaarde (met een maximum van 100% van de vrije verkoopwaarde) bedraagt 4,7% (met levenpolis), resp. 4,9% (geen levenpolis).

Reageer op dit artikel