nieuws

Nieuwe tak DIN Zakelijk online per 1 april

Archief

DIN Zakelijk, onderdeel van Dutch Insurance Network, start 1 april met een aantal diensten waarmee tussenpersonen de zakelijke markt kunnen betreden

Het gaat om een portal met producten op het gebied van zorg, pensioenen, schadeverzekeringen en diensten en daarnaast een ‘support desk’ waarmee alle regelingen inzichtelijk kunnen worden gemaakt. “Bij het segment aanvullende diensten moet je bijvoorbeeld denken aan salaris- en verzuimadministratie en leaseregelingen”, zegt Ger Knikman van DIN. Volgens hem is er veel belangstelling van verzekeraars. “We hebben al contracten gesloten met Zwitserleven, Quinn Direct, De Amersfoortse en Cordares. Met Delta Lloyd, Allianz, Avéro Achmea en AXA zijn we nog in gesprek”, aldus Knikman.

Reageer op dit artikel