nieuws

Nieuwe spaar- verzekering Zwolsche

Archief

Zwolsche Algemeene heeft het product Dynamisch Kapitaal Plan ontwikkeld: een verzekering met een sterk spaarkarakter, fiscaal ingedeeld in box 3.

De universal-lifespaarpolis kent geen fiscale randvoorwaarden (zoals een minimale looptijd en een bandbreedte voor de premiehoogte) en levert daardoor veel flexibiliteit op. Hoge en lage stortingen zijn mogelijk, net als premievakanties en opnames uit de polis. Verder geeft Zwolsche meerdere overlijdensdekkingen, zoals een dekking op twee levens.
Het Dynamisch Kapitaal Plan is via een mailing bij tussenpersonen geïntroduceerd. In dat mailpakket zat onder meer de nieuwe offertesoftware. Voor de spaarverzekering geldt “de flexibele provisieregeling op postniveau”, aldus de Zwolsche. Die houdt in: bij periodieke premies maximaal 5% afsluitprovisie en maximaal 12% doorlopende provisie en bij koopsomstortingen of bijstortingen maximaal 7% afsluitprovisie.

Reageer op dit artikel