nieuws

Nieuwe premievariant leidt tot langere looptijden bij Cardif

Archief

De mogelijkheid om de premie voor een woonlastenpolis deels ineens en deels maandelijks te betalen, heeft bij Cardif gezorgd voor een langere looptijd van nieuwe polissen.

De gemiddelde looptijd van de Hypotheek Opvang Polis is sinds de vernieuwing van het product in juni gegroeid van 16 tot 24 jaar, meldt Cardif. Volgens de BNP Paribas-dochter komt dat doordat de premie nu bij een looptijd vanaf 20 jaar deels als koopsom kan worden voldaan. Na 10, 15 of 20 jaar wordt dan het restant als maandpremie betaald. “Deze nieuwe optie biedt consumenten een betaalbare mogelijkheid om zo lang mogelijk verzekerd te zijn zonder de aanvullende voorwaarden die vaak bij verlenging om de hoek komen kijken”, aldus Cardif. “Vcoor hetzelfde bedrag aan koopsom kunnen verzekerden rekenen op een aanzienlijk langere bescherming.”

Reageer op dit artikel