nieuws

Nieuwe Polisvoorwaarden Online druk bezocht

Archief

De nieuwe Polisvoorwaarden Online, een samenwerking tussen ADP en MoneyView is daadwerkelijk van start gegaan en heeft in de eerste week ruim 4.000 bezoekers getrokken. “In deze nieuwe versie is het beste uit de initiatieven Polisbank (MoneyView) en Polisvoorwaarden Online (ADP) gebundeld”, aldus ADP. De site www.polisvoorwaardenonline.nl is zowel voor tussenpersonen als voor consumenten vrij toegankelijk.

De site biedt een compleet overzicht van de polisvoorwaarden van Nederlandse verzekeraars. Het doel van de site is het realiseren van besparingen in de verzekeringsindustrie door het verminderen van de papierstroom van voorwaarden en formulieren. Op de site is ook van een groot aantal verzekeringsproducten een aanvraagformulier en een schadeformulier beschikbaar.
 

Reageer op dit artikel