nieuws

Nieuwe polis ZHV

Archief

Nieuwe polis ZHV De onderlinge ziektekostenverzekeraar ZHV heeft onder de naam ‘Prima Stappen Polis’ een modulair opgebouwde ziektekostenpolis voor mensen jonger dan 40 jaar geïntroduceerd

De eerste laag is een Basisverzekering met de gangbare dekkingen. Er zijn voorts modules voor o.m. alternatieve geneeswijzen en tandartskosten. Het eigen risico kan variëren van ƒ 200 tot ƒ 2.000. Verzekerde ‘Fysiobus ‘ Zilveren Kruis Zorgverzekeraar Rijnmond is mede-initatiefnemer van de ‘Fysiobus ‘ die deze maand officieel in gebruik is genomen. De mobiele praktijk zal op afgesproken tijden bedrijven aandoen. Behalve het opheffen van reis-en wachttijden, verwacht Zilveren Kruis dat hiervan een impuls uitgaat op het nemen van preventieve maatregelen ter verbetering van de arbeidsomstandigheden. Nuts in arbodienst Zorgverzekeraar Nuts heeft een meerderheidsbelang genomen in de arbodienst LarRora, een onderdeel van de Alexander Robin Groep in Amersfoort die vorige maand failliet is verklaard. Er wordt veel synergie van de samenwerking verwacht, “omdat een goed toegankelijke gezondheidszorg en een efficiënt verzuimmanagement in elkaars verlengde liggen”. Uitdeuken zonder spuiten De kosten van het verwijderen van kleine deuken uit auto’s kunnen gemiddeld met 50% omlaag als gevolg van een methode waarbij wordt uitgedeukt zonder dat er spuitwerk aan te pas komt. Dit stelt Möller Autoschade in Rotterdam, die de uit Amerika afkomstige Restyle-methode op de markt brengt. Met behulp van speciaal gereedschap zouden in het algemeen deuken tot het formaat van een rijksdaalder zonder problemen kunnen worden verwijderd.

Reageer op dit artikel