nieuws

Nieuwe poging EAC met SolidLife

Archief

Inkoopbedrijf EAC (Lelystad) waagt, samen met Universal Leven, een nieuwe poging met beleggingsverzekering SolidLife. Eerder dit jaar floot Allianz, moederbedrijf van Universal Leven, EAC nog terug, omdat het product een provisieverdientermijn kende van drie jaar. Die termijn is nu verlengd tot vijf jaar, waarbij 90% van de provisie al na vier jaar is verdiend.

EAC is lyrisch over de nieuwe variant van SolidLife: “uiterst scherpe premies en voorwaarden, uitzonderlijk lage kosten en een uiterst aantrekkelijke provisiestructuur”. Volgens het inkoopbedrijf “duikt SolidLife onder bijna elke bestaande levenpremie door”. Premieberekeningen, offertes en aanvragen kunnen online worden gedaan op www.solidlife.nl. Er is een spaarvariant voor kinderen: SolidJunior.

Reageer op dit artikel