nieuws

Nieuwe overlijdensrisicopolis Klaverblad

Archief

Klaverblad heeft een nieuw levenproduct op de markt gebracht: een stijgende risicoverzekering voor verzekerden die hun financieel risico in de loop der jaren zien toenemen

De stijgende risicoverzekering voorziet in de mogelijkheid om het verzekerd bedrag met een vast percentage per jaar, van naar keuze 1% of 3%, te laten toenemen. De polis kan op één of twee levens worden gesloten.De verzekeringsvorm is volgens Klaverblad geschikt voor onder andere compagnons. “De overlijdensrisicoverzekering kan worden gesloten indien de waarde van het aandeel van de compagnon in het bedrijf met de jaren zal stijgen”, aldus de maatschappij.De provisie voor het intermediair is gelijk aan die voor overige overlijdensrisicoverzekeringen.

Reageer op dit artikel