nieuws

Nieuwe opleiding van start voor arbeids-reïntegratiedeskundige

Archief

Volgend jaar gaat de eerste gecombineerde opleiding voor arbeids- en reïntegratiedeskundige van start.

René Mogge van reïntegratiebedrijf Arbeidsdesk in Castricum, heeft samen met drie anderen de nieuwe cursus ontwikkeld. De opleiding gaat in maart van start. Het gaat om een intensieve en korte opleiding van drie maanden. Het programma omvat zeven modules van drie aaneengesloten dagen en avonden. De huidige, niet gecombineerde, opleidingen (van ondermeer Nibe-SVV) duren negen tot twaalf maanden. Volgens de ontwikkelaars kan de nieuwe opleiding korter zijn ,omdat deze intensiever. De opleiding wordt binnenkort gecertificeerd door het SKO (certificatieinstituut voor opleidingen. De opleiding wordt gegeven in een congrescentrum in het midden van het land en kost f 30.000 inclusief diverse lezingen, verblijf en studiemateriaal.
De ontwikkelaars zijn, behalve Mogge, John Houberg (FES International) en de arbeidsdeskundigen Mark Potter van Loon (Potter van Loon Consultancy) en Jan Koster (ex Aegon). Volgens hen “schreeuwt de markt om deze opleiding”. Inlichtingen en aanmeldingen bij John Houberg, tel. 06-22414084, of René Mogge, tel. 06-24210516.

Reageer op dit artikel