nieuws

Nieuwe opleiding hypotheekadviseur

Archief

Het Nibe-SVV, ontstaan uit de fusie tussen het Nederlands Instituut voor het Bank- en Effectenbedrijf en de Stichting Vakontwikkeling Verzekeringsbedrijf SVV, heeft een nieuwe opleiding Hypotheekadviseur.

De opleiding sluit aan op de kennisvereisten zoals die door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheek Adviseurs (SEH) geformuleerd zijn.
De opleiding is vooral bedoeld voor medewerkers die zelfstandig adviseren op het gebied van woningfinanciering. Een andere doelgroep is de medewerkers in de zogeheten ‘back office’ die voorstellen voor hypothecaire kredieten opstellen.
De studieduur van de opleiding wordt bij zes uur studie per week geschat op drie à vier maanden. De kosten voor de opleiding bedragen f 475. De kosten voor het examen, dat door de SEH wordt afgenomen, moeten apart betaald worden.
Nieuwe training Beleggen
Nibe-SVV brengt tevens een nieuwe eendaagse training Beleggen op de markt, bestemd voor adviseurs van particuliere cliënten. De eerste training vindt plaats op 23 september, andere data zijn 21 oktober en 9 januari. Kosten van de training bedragen f 1.095.
Informatie: tel. 020-520.85.20

Reageer op dit artikel