nieuws

Nieuwe opleiding e-business op volmachtgebied

Archief

Een aantal grote verzekeraars heeft de handen ineengeslagen en is een nieuwe e-businessopleiding gestart voor mensen die met het volmachtbedrijf te maken hebben.

Het gaat hier om Fortis ASR, Aegon, Delta Lloyd, Reaal, ING Assurantiekantoren en Verzekeruzelf, ondersteund door de NVGA.
De opleiding is een initiatief van bureau Market Scan, bedenker van de Volmacht Resultaat Analyse (VRA) en wordt gegeven in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De cursus richt zich met name op personeel van gevolmachtigd agenten en commerciële medewerkers die een relatie hebben met het volmachtbedrijf. Centraal in de opleiding staat de relatie tussen traditionele marketingprincipes en de integratie van e-business in de eigen werkomgeving. Informatie op www.han.nl.

Reageer op dit artikel