nieuws

Nieuwe NCP-cursussen

Archief

Het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) heeft het cursus- en examenoverzicht voor het najaar 2000 gepubliceerd. Nieuw zijn onder meer de cursussen ‘rookbeheersing’ en ‘regelgeving bij brandmelding en ontruiming’.

De cursus Rookbeheersingssystemen geeft een introductie in de werking en toepassing van dit soort systemen en sluit aan bij de gelijknamige certificeringsregeling die bij het NCP in ontwikkeling is. Bij de cursus ‘regelgeving bij brandmelding en ontruiming’ staan de Regeling Brandmeldinstallaties, de onderelifggende NEN-normen en overige bouw- en brandveiligheidsregelgeving centraal.
De brochure ‘Professioneel in Preventie’ met cursusaanbod en examenoverzicht kan aangevraagd worden via internet (www.ncpreventie.nl) of telefonisch (030-229.60.21) bij Boudewijn Uppelschoten van het NCP.

Reageer op dit artikel