nieuws

Nieuwe minicursussen Centrum voor Preventie

Archief

Het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) heeft zijn cursusaanbod op het gebied van brand- en inbraakpreventie uitgebreid met korte cursussen op deelgebieden.

De ééndagscursussen vormen een aanvulling op de algemene introductiecursus van het NCP. De onderwerpen die in het nieuwe aanbod aan de orde komen, zijn bijvoorbeeld sprinklerbeveiliging, branddetectie en bouwkundige inbraakbeveiliging. Deze opleidingen duren een hele dag.
Nog korter zijn de cursussen over onder meer certificeringsregelingen, overspanning en inductie, risicobeoordelingsmodellen, aansprakelijkheid, waardevaststelling en indexering van de herbouw van woningen, bedrijfsgebouwen en agrarische gebouwen.
De cursussen worden gegeven bij het NCP te Bilthoven en kosten f 325 per hele dag en f 195 per halve dag. Voor meer informatie: NCP, tel. 030-229.60.00.

Reageer op dit artikel