nieuws

Nieuwe ‘Menzis’-namen voor Rijnmond, NVS en Nederzorg

Archief

Rijnmond, NVS en Nederzorg, die sinds kort behoren tot het zorgverzekeringsconcern Menzis, hebben in verband hiermee nieuwe namen gekregen.

Rijnmond Zorg- en Inkomensverzekeraar is de nieuwe naam van Rijnmond, tot nu toe voornamelijk ziektekostenverzekeraar. De nieuwe naam en het bijbehorende nieuwe logo sluiten aan bij de namen en logo’s van de Menzis groep. “Met de naam en het logo willen wij onderstrepen, dat we als onderdeel van Menzis, dé zorg- en inkomensverzekeraar willen zijn voor de intermediaire markt”, stelt Rijnmond. Ziektekostenverzekeraar NVS en het ziekenfonds Nederzorg heten nu respectievelijk NVS Zorgverzekeraar en Nederzorg Zorgverzekeraar en gebruiken inmiddels ook het Menzis-logo.
Martin Kerkhof, directeur van Rijnmond, NVS en Nederzorg, benadrukt dat de werkwijze van de drie verzekeraars (die in het verleden opereerden onder de holding DKV Nederland) onder Menzis niet verandert. Hij doelt hierbij vooral op Rijnmond dat met het intermediair werkt.
Rijnmond wil samen met Ardyn/Prové, de arbo- en reïntegratiedienst van Menzis, de bestaande inkomensverzekeringsportefeuille uitbouwen. Het streven is een totaalpakket voor zorg en inkomen.
Het nieuwe logo

Reageer op dit artikel