nieuws

‘Nieuwe markt voor tussenpersoon’

Archief

De Wet Inkomstenbelasting 2001 levert voor het professionele verzekeringsintermediair een nieuwe markt op.

Dat stelde prof. dr. Leo Stevens, hoogleraar Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit, onlangs tijdens een belastingseminar van Nationale-Nederlanden. In congrescentrum De Nobelaer in Etten-Leur hoorden vierhonderd tussenpersonen de peptalk van Stevens aan. Vooral in de advisering van ondernemers ziet hij een nieuwe markt opengaan. “Voorwaarde is wel dat het intermediair investeert in vergroting van de eigen kennis”, aldus de immer inspirerende fiscalist.
Naast Stevens zorgden ook NN-directeur Freek Wansink en Erik de Haan, projectmanager BP21 van Nationale-Nederlanden, voor inhoudelijke bijdragen aan het seminar. In de maanden oktober en november houdt NN aanvullende workshops, waarin dieper wordt ingegaan op de gevolgen van het belastingplan voor de adviespraktijk.
Hoogleraar Leo Stevens: “Nieuwe kansen”.

Reageer op dit artikel