nieuws

Nieuwe marketingdirecteur VVAA Groep

Archief

Louis Blank, directeur In- en Externe Betrekkingen van VVAA Groep, is met pensioen gegaan. Hij is opgevolgd door drs. Ian van Veen, sinds vorig jaar directeur Marketing.

Van Veen (38) kwam ruim twee jaar geleden in dienst van de verzekeraar en belangenbehartiger voor ongeveer achtduizend (para)medici. In de zomer van vorig jaar werd hij benoemd tot directeur Marketing. Nu heeft hij ook de portefeuille van Blank erbijgekregen.
Als gevolg van de pensionering van Blank is Frank Reddering (59) benoemd tot statutair directeur van het levenbedrijf. Hij was al statutair directeur van het schadebedrijf.  Tot commissaris is benoemd Victor Goedvolk (60), voormalig hoofddirectielid van Fortis ASR. De VVAA Groep telt ongeveer achthonderd medewerkers. 

Reageer op dit artikel