nieuws

Nieuwe lijst programma’s voor inhalen Beleggen A

Archief

Het College Deskundigheid Financiëele Dienstverlening (CDFD) heeft de lijst van inhaalpgrgramma’s voor Beleggen A gepubliceerd die voldoen aan de eisen

Diplomahouders Hypothecair Krediet en Levensverzekeringen kunnen via deze programma’s vóór 1 oktober 2007 voldoen aan de deskundigheidseisen.
Eerder heeft het CDFD al vastgesteld dat de combinatie van PE-programma’s 2005/2006 en 2006/2007 van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) voldoet aan de kwaliteitseisen van het Inhaalprogramma Beleggen A.
De regeling rond het inhaalprogramma Beleggen A is van tijdelijke aard. Per 1 oktober 2007 vervalt deze mogelijkheid. Na de komst van de WFT maken de toetstermen van Beleggen A deel uit van de modules Hypothecair Krediet en Levensverzekeringen. Naam instelling Opleidingsprogramma Nibe-SVV Inhaal programma Beleggen A BBOC Opleidingstraject Beleggen A Interfin Educatie & Training Beleggen A, opleiding Erkend Hypotheekadviseur Fortis/Amev Beleggen A Educaat Financiële Opleidingstrajecten Inhaalprogramma / Permanente educatie Huibers Instituut Beleggen A Avans Hogeschool – Instituut Scire Inhaalprogramma beleggen A Kluwer opleidingen Programma e- en blended learning IFK Inhaalprogramma beleggen A Elsevier Baard WFD-module beleggen A SEA/SEFD Examen Beleggen A inhaalprogramma Instituut voor Toegepaste Beleggingswetenschappen PE-programma beleggen A Bureau D & O Beleggen A Light NCOI opleidingsgroep WFD Beleggen-A Dukers & Baelemans SEH PE -onderwijs Legal & General Training beleggen A samen met ITB Axa Verzekeringen Training beleggen A samen ITB

Reageer op dit artikel