nieuws

Nieuwe koopsompolis Paerel

Archief

Paerel Leven heeft kort na de introductie van een flexibele beleggingspolis opnieuw een product aan het assortiment toegevoegd: de Vierlander Vermogensbeheer Koopsom.

Deze polis richt zich op gouden handdrukken, stakingswinsten en expirerende lijfrentekapitalen. De ingelegde premies worden belegd in één van de acht MonitorPortefeuilles van vermogensbeheerder Vierlander Vermogensbeheer, die net als Paerel onderdeel is van de Borghols Groep.
Kenmerk van deze portefeuilles is dat de rendementsprognose en het risico geleidelijk oplopen naarmate de looptijd vordert. Eén van de Monitor-portefeuilles belegt in vastrentende waarden. De vermogensopbouw wordt periodiek getoetst, waarbij de beleggingsmix zonodig wordt aangepast. Het intermediair kan de doorlopende provisie indien gewenst combineren met een variabele afsluitprovisie.
Andere producten
Paerel verkocht overigens al een koopsompolis, maar daarbij wordt belegd in eigen Paerel-fondsen. De verzekerde heeft daar de keuze tussen actief of passief vermogensbeheer. Deze verzekering is er ook in een premiebetalende variant; daarnaast worden onder Paerel-label nog een garantie- en een beleggingslijfrente verkocht.

Reageer op dit artikel