nieuws

Nieuwe kennistoets van SEFD

Archief

De Stichting Examens Financiële Dienstverlening (SEFD) heeft twee digitale toetsen ontwikkeld waarmee de kennis van medewerkers bij assurantiekantoren getoetst kan worden.

De twee nieuwe cd’s toetsen aan de hand van veertig vragen de kennis op het terrein van hypotheken en consumptief krediet.Het niveau van de vragen voor medewerkers die contact hebben met klanten, is afgestemd op de normen die de Wet Financiële Dienstverlening (WFD) stelt.
Eerder al stelde het SEFD een digitale zelftoets beschikbaar op het terrein van particuliere schade. Hiervan werden er driehonderd verkocht. “Daar was inderdaad veel belangstelling voor. En nu ontstond er vraag naar een toets voor hypotheken en consumptief krediet”, aldus SEFD-directeur Jan Janse.
De cd’s kosten per stuk _ 45, exclusief BTW en verzendkosten. Via de website www.sefd.nl zijn zij te bestellen.

Reageer op dit artikel