nieuws

Nieuwe internetbemiddelaar vergelijkt elk jaar de premie

Archief

Onder de naam ‘Elkjaargoedkoopverzekerd’ is een nieuwe internetbemiddelaar van start gegaan. Het bijzondere van deze nieuwe bemiddelaar is dat er er elk jaar opnieuw een premievergelijking wordt gemaakt

“Als er een andere polis goedkoper is, wordt de verzekering in overleg met de klant overgesloten”, zegt directeur en initiatiefnemer Reinier Schoonheim. “Tot nu toe richten wij ons op de eenvoudige schadeverzekeringen, maar in de toekomst willen we dit ook gaan doen voor de meer complexe producten.”
De voormalige volmachtbeheerder van Oolders Assurantiën in Haarlem, die met dit concept een belangrijke ondernemersprijs won, heeft voor deze tweede fase een netwerk van tussenpersonen in gedachten, dat de advisering moet gaan verzorgen.
Tot nu toe heeft Elkjaargoedkoopverzekerd 28 maatschappijen in de boeken staan, waaronder Aegon, Allianz, Arag, Avéro Achmea, De Amersfoortse, DAS, Delta Lloyd, Fortis ASR, Europeesche, Generali, De Goudse, Klaverblad, Monuta, Nationale-Nederlanden, Reaal, ONVZ, Unigarant en Zurich.

Reageer op dit artikel