nieuws

Nieuwe intermediairorganisatie richt pijlen op administratie

Archief

Onder de naam Vereniging voor Financieel Adviseurs (VerFinAd) is een nieuwe belangenorganisatie voor assurantietussenpersonen opgericht

De vereniging is een initiatief van Bert ter Maat, vennoot van het kantoor Combinass in Woerden. Hij wil met collega-tussenpersonen bij verzekeraars een vergaande vereenvoudiging van het administratieve werk op assurantiekantoren afdwingen. “De NVA en NBVA hebben daar geen oog voor”, zo licht hij de oprichting van een nieuwe belangenclub toe. De vereniging (www.verfinad.nl) wil een eigen datanetwerk opzetten en Ter Maat sluit zelfs de oprichting van een eigen verzekeringsmaatschappij niet uit. “Met hulp van een (buitenlandse) investeerder is dat sneller gedaan dan gedacht. Zonder ballast van slecht geadministreerde polissen moet deze veel goedkoper kunnen werken.”

Reageer op dit artikel