nieuws

Nieuwe inkoopcombinatie All4AllFinance van start

Archief

Pascal Derksen van Allround Finance en Peter Larmit van Microbais hebben in Houten de inkoopcombinatie All4AllFinance opgericht.

Het duo meent met All4AllFinance een unieke positie in te nemen door niet alleen als inkooporganisatie te fungeren, maar ook backofficediensten aan te bieden. “Hierdoor houdt de tussenpersoon zijn handen vrij voor acquisitie, terwijl hij via een geautomatiseerd systeem op de hoogte wordt gehouden van alles wat uit zijn naam wordt ondernomen”, zegt Derksen. “We nemen de telefoon op, hebben briefpapier en sturen mail uit naam van de tussenpersoon. Als die inlogt op ons systeem, kan hij zien wat we gecommuniceerd hebben. De rekening courant, nog te boeken provisie, alles houden we bij.”
All4AllFinance gaat de provisie van de tussenpersoon niet afromen maar werkt met vaste tarieven. Voor de afwerking van een hypotheekdossier brengt het _ 350 in rekening en voor leven- en pensioenproducten _ 75. “Daarvoor zorgen we er zelfs voor dat er een bloemetje staat, tot aan de notaris toe”, zegt Derksen. “Want een klant tevreden naar de notaris brengen, dat is voor de tussenpersoon gewoon een probleem”, weet hij.
All4AllFinance is van start gegaan met vijf klanten. Binnen een jaar wil de inkooporganisatie 250 deelnemers in de boeken hebben.

Reageer op dit artikel