nieuws

Nieuwe hypotheekproducten van Westland/Utrecht

Archief

Westland/Utrecht heeft deze week met een ludieke actie drie nieuwe hypotheekproducten geïntroduceerd bij haar intermediair.

Zo’n zestig tussenpersonen werden afgelopen maandag verrast door bliksembezoeken van een agent, een chirurg en een hardloopster. De drie ‘klanten’, in werkelijkheid acteurs, renden bij het kantoor naar binnen, stelden vragen over een hypotheek op maat en vertrokken vervolgens voordat de tussenpersoon kon antwoorden.
Daags nadien werd het intermediair door Westland/Utrecht geïnformeerd over de nieuwe producten: de Personal Life Hypotheek, de Flexfund Hypotheek en de Bestfund Hypotheek. “Drie nieuwe producten die met elkaar gemeen hebben dat ze klanten op zo individueel mogelijke wijze bedienen. Met de actie met de drie acteurs wil Westland/Utrecht aandacht verkrijgen voor de innovatieve manier waarop klanten hun beleggingshypotheek zo persoonlijk mogelijk kunnen invullen”, aldus de hypotheekbank.
De Personal Life Hypotheek is een combinatie van een hypotheek en een levensverzekering. De premie voor de verzekering wordt belegd in fondsen van ING Investment Management. De klant heeft de keuze uit negen fondsen en kan eenmaal per jaar gratis switchen tussen de fondsen.
Bij de Bestfund Hypotheek doet de klant een eerste storting van minimaal 10.000 euro (f 22.037,10). Met deze inleg en maandelijkse stortingen erna wordt een persoonlijke beleggingsportefeuille opgebouwd, waarmee aan het eind van de looptijd de hypotheek (gedeeltelijk) kan worden afgelost.
Bij de Flexfund Hypotheek betaalt de klant naast de rente maandelijks een bedrag waarmee beleggingsfondsen worden aangekocht; bij deze variant hoeft dus geen eigen geld ingebracht te worden.

Reageer op dit artikel