nieuws

Nieuwe hypotheekcampage NN

Archief

Nationale-Nederlanden voert deze maand een hypotheekcampagne, waarvan een rentekortingsactie een belangrijk onderdeel is.

De campagne ‘Geen huis zonder hypotheek van Nationale-Nederlanden’ wordt ondersteund door televisiecommercials over typisch Nederlandse straten met lege plekken waar je een huis zou verwachten. Op de lege plek kan met een hypotheek van NN alsnog een woonhuis komen, is kennelijk de achterliggende gedachte.
De rentekortingsactie voor nieuwe specifieke hypotheekproducten omvat een 10-jaarstarief dat twintig jaar kan worden vastgezet (rentekorting 0,3%) of een 7-jaarstarief dat tien jaar kan worden vastgezet (rentekorting 0,1%).
Verder kan een aflossingsvrije hypotheek worden gesloten tegen het reguliere leventarief, hetgeen een rentekorting betekent van 0,3% op het 10-jaarstarief en 0,5% op het 20-jaarstarief. Het aflossingsvrije deel van de financiering mag niet meer dan de helft zijn van het totale hypotheekbedrag, exclusief overbruggingskrediet.
tot eind deze maand.

Reageer op dit artikel